AlgemeenZeer teleurgesteld in dit bedrijf.
Bestelling was gemakkelijk en snel geplaatst op 26-11.
Producten worden alleen nooit geleverd.
Op e-mail word tot 2 maal toe niet geantwoord.
5x gebeld telkens werd mij verteld door de medewerkers dat hij het vreemd vond dat het niet verstuurd was en hij er achter aan zou gaan. Nu op 28 december heb ik nog steeds geen pakket ontvangen en staat mijn order status nog steeds op afwachting voor verzending.
Terwijl het product gewoon op voorraad zou moeten zijn volgens de website.
Na 3 keer telefonisch contact te hebben gehad dat ze er achter aan zouden gaan en meerdere malen mij verteld was dat het product binnen 2 dagen bij me binnen zou zijn. Toen ik om een bevestiging vroeg via mail vertelde meneer mij dat het waarschijnlijk niet ging lukken om dat ze het zo druk zouden hebben.
Nu ben ik genoodzaakt de producten elders aan te schaffen en het verschil als schade op Max ICT zal verhalen
Goedemorgen CramB,
Allereerste excuses voor de vertraging van uw bestelling en de vervelende situatie. Wij vinden het erg jammer om te lezen dat wij u niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Mogen wij u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Wij pakken uw gegevens erbij, kijken uw case graag voor u na en nemen contact met u op.
Excuses voor het ongemak.
Wij zien uw e-mail graag tegemoet.
Lisanne - Max ICT Webcare