AlgemeenTot en met het betalen gaat alles eigenlijk wel zoals het wezen moet, echter is dit wel onlosmakend verbonden met het overall shopoordeel en dat is gewoon ronduit slecht.
VerzendingDe producten worden weliswaar netjes geleverd door de ingehuurde transporteurs. Maar het zit hem juist hierin wanneer wordt er geleverd?? De bestellingen leveren duurt gewoon veel te lang. Zeer slechte bereikbaarheid, telefonisch of per email.
Er wordt dus niet met de klanten gecommuniceerd over de lange leverduur.
Corona wordt geheel ten onrechte in stelling gebracht als belangrijke oorzaak.
Je voelt als het ware het ongemak waarmee de behandelaar je te woord staat.
Alsof ze al heel goed weten waarover je belt. Open kaart wordt er echter niet gespeeld, je krijgt alleen een standaard excuses voor het ongemak. Ik vind het erg jammer dat ik de shopreviews niet eerst bekeken heb want anders had ik nooit mijn bestellingen daar geplaatst. Met alleen maar scherpe prijzen kom je er niet. Voor mij in ieder geval geen Maxict meer.
Beste Yoong,
Bedankt voor uw review.
Vervelend om te lezen dat uw ervaring met onze shop niet is zoals we het graag zien. Door de enorme drukte bij ons en onze leveranciers hebben wij inderdaad een kleine achterstand met uitleveren. Excuses voor het ongemak
Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
Karen- Max ICT Webcare