Algemeenmonitor arm met bijbehorende laptop houder besteld.
bestelling heeft bijna 3 weken geduurd waarvan de monitor arm bijna 2 weken in hun magazijn heeft gelegen zonder dat er wat mee gebeurde ondanks vele telefoontjes van mijn kant.
producten werden direct vanuit hun leverancier verstuurd zonder dat de klant daar melding of track&trace code van krijgt (zij zelf bleken die wel te hebben). daar is bij 1 product wat mis gegaan (niet bij ons aangeboden) en was terug gestuurd naar max ict als geweigerd door geadresseerde (???). toen ik de monitor arm uiteindelijk ontving was deze niet verpakt maar direct met de door verzonden. leek ook niet zacht handig door de verzendingen gekomen te zijn maar war nog wel oke in de de doos zelf.
Klantenservicewerd na het ontvangen van de laptop houder gebeld door max ict omdat ze hun klant tevredenheid omhoog wouden krijgen (heb daar helaas weinig in daden van terug gezien). heb ze veel moeten bellen om de monitor arm verzonden te krijgen. werd op het laatst nog door ze gebeld dat ze mijn monitor arm terug hadden (waar ik dus al 4 keer over had gebeld) en wat er mee moest gebeuren :facepalm: opsturen natuurlijk zoals ik al 4 keer heb laten noteren.
dus even in het kort tips voor max ict
1. informeer je klanten met de status wijziging en track&trace code bij verzending
2. als een klant iedere dag aan het bellen is doe er dan wat mee.
3. als je dan toch eindelijk aan die klant toe komt ga die dan niet bellen met een vraag waar deze al 4 maal het antwoord op heeft gegeven.
Beste Darth Dre,
Bedankt voor uw review.
Vervelend om te lezen dat uw bestelde producten niet volgens het gewenste proces geleverd zijn. Onze wel gemeende excuses voor het ongemak.
Wij nemen uw adviezen graag mee in het verbeterproces, dank u wel voor het doorgeven.
Wij wensen u wel veel plezier met uw aankoop.
Karen- Max ICT Webcare