AlgemeenHet bestelproces op de website is niks op aan te merken. Tot en met de betaling verloopt alles vlekkeloos.
VerzendingDit was mijn eerste bestelling bij MaxICT. Ik heb de shopreview op Tweakers pas naderhand gelezen, anders was de bestelling nooit geplaatst.
Op de productpagina stond dat er binnen 3 dagen bezorgd zou worden. Maar zodra de bestelling gedaan was veranderde dit op de order-pagina in twee weken. Let wel, op de productpagina staat nu nog steeds enkele dagen levertijd!
Diverse vrienden begonnen direct te lachen toen ik MaxICT noemde en adviseerden te annuleren en elders te bestellen. Dit heb ik niet gedaan, wilde MaxICT wel een kans geven:
Het product (een M-2 SSD) werd wel goed op de naderhand beloofde datum bezorgd.
Ik weet niet of ik weer zou bestellen bij MaxICT: Er was nu geen haast bij dus een paar dagen eerder of later maakt niet zoveel uit. Maar het doet het vertrouwen in de shop geen goed dat de levertijd naderhand langer blijkt te zijn: Als ik dringend om een onderdeel verlegen zou zitten zou ik bij de webshop bestellen waar de rest van de PC ook vandaan komt, iets duurder maar meer zekerheid.
Goedemiddag Noitisnt,
Bedankt voor je review en je aankoop bij Max ICT B.V.
Wij zijn erg blij om te horen dat je bestelling naar verwachting bij je is bezorgd.
Dankjewel. Wij hopen dat we je in de toekomst weer van dienst mogen zijn.
Wil je van tevoren advies? Of weten of een product op voorraad is? Neem dan even contact op met onze klantenservice.
Zij kijken het graag voor je na.
Bedankt voor je bestelling en heel veel plezier ervan.
Lisanne - Max ICT Webcare