Algemeenbrowsen en betalen is relatief eenvoudig, afgezien van de manier waarop de prijzen worden gepresenteerd
VerzendingIk heb een artikel besteld op 1-12-2020 (1-3 dagen levertijd), het gaf me een verwachte leverdatum van 7-12-2020, begrijpelijk met alles aan de hand. Het is echter 3 weken geleden dat ik heb betaald en ik heb het item of een enkele update erover nog steeds niet ontvangen. Ik heb 2 e-mails verzonden en heb geen enkel antwoord ontvangen. Ik praatte met ondersteuning en kreeg te horen dat het artikel al in het magazijn ligt en dat het de volgende dag zou worden verzonden, dat was meer dan een week. sindsdien geen updates of zo
Klantenservicehet verzenden van e-mails lijkt zinloos, aangezien ik nog geen enkel antwoord heb ontvangen
Edit: Ik heb een e-mail gestuurd na het antwoord op deze review, in afwachting van een antwoord
Edit: geen reply
Edit: Ze hebben mijn artikel terugbetaald met een excuus dat er een probleem was opgetreden met de aanbieding (???). Ze wachtten 22 dagen om me dat te vertellen, ook al zeiden ze al dat het item klaar was en binnenkort verzonden zou worden. De ondersteuning voedde me de hele tijd alleen maar leugens, ik heb het gemakkelijker gehad om met louche Chinese winkels om te gaan dan met maxict. Nooit meer met ze omgaan.
Goedemiddag harelforge,
Onze excuses voor de vervelende situatie. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft mogen ontvangen en dat wij u niet voldoende informeren.
Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Graag kijk ik uw order voor u na.
Nogmaals oprechte excuses voor de vervelende situatie.
Ik zie uw e-mail graag tegemoet.
Lisanne - Max ICT Webcare