AlgemeenVia Tweakers bekeken welke webshops een case voor mijn computer kunnen leveren tegen een scherpe prijs.
MAX ICT kwam bovenaan voor mijn Fractal Design meshify C transparant.
De site vermeldt een wat langere levertijd i.v.m. corona maar dat is in deze tijd heel gewoon.
Op 10-12-2020 een bestelling geplaatst en op 15-12-2020 zou deze klaar zijn voor verzending. Op dat moment was ik in de veronderstelling dat alles zij het wat vertraagd in orde zou komen. Echter bleef de status ongewijzigd. Ondertussen ben ik op onderzoek uitgegaan en blijkt dat er al verschillende reviews zijn van problemen met deze webwinkel. Als opties lees ik dat er telefonisch contact mogelijk zou zijn en 2 mailadressen.
Na 15 minuten in de wacht te hebben gehangen heb ik het opgegeven. Ook op mailing is niet gereageerd.
Uiteindelijk heb ik op maandagochtend om stipt 09:00 gebeld zodat ik wel de eerste moest zijn(!). Wat denk je? Wederom een 15 minuten aan de lijn gehangen om iemand te kunnen spreken. Ondertussen zo klaar met de handelswijze van deze webshop dat ik mijn order heb laten cancellen.
Mijn advies: Bestel niet bij deze webshop!
Product zou op voorraad zijn maar heeft nooit de status van verzending gekregen. Bij het enige en laatste gesprek met de klantenservice zou het pakket al verzonden kunnen zijn. Vanwege de slechte reviews en de gunfactor heb ik mijn order laten cancellen.
Klantenservice-Niet bereikbaar tenzij je minimaal 15 minuten bereid bent om te wachten.
-Onbetrouwbare informatie t.o.v. de status van bestelling.
-Op mailing wordt niet geantwoord.
Beste Julequtoi,
Bedankt voor uw review.
Vervelend dat uw bestelde Fractal Design meshify C transparant niet geleverd is.
Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan kijken we graag met u mee naar de status van uw order.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Karen- Max ICT Webcare