AlgemeenEind oktober een Intel NUC8i5BEK miniPC terug gestuurd omdat Windows continu vast hing, na diverse clean installs. Onbeschadigd retour gestuurd en netjes snel het betaalde bedrag terug ontvangen.
Begin december Dlink DCS-8627LH IP- camera besteld die alleen op voorraad was bij leverancier, 2-3 werkdagen levertijd. Nu is het altijd bij dit soort indicaties maar de vraag in hoeverre dit ook klopt. Nou CHAPEAU !!! het klopte helemaal. Slechts nog 1 artikel op voorraad bij leverancier, en deze werd 3 werkdagen na bestelling netjes bij mij thuis afgeleverd, en dat in de drukke decembermaand
Azerty is voor mij een super betrouwbare leverancier met goede prijzen, een goede webshop en ook de (administratieve) afhandeling is gewoon zoals het hoort, top!
Slechts nog 1 artikel op voorraad bij leverancier, en deze werd 3 werkdagen na bestelling netjes thuis afgeleverd. Azerty is voor mij een super betrouwbare leverancier met goede prijzen, een goede webshop en ook de (administratieve) afhandeling is gewoon zoals verwacht, top!
KlantenserviceEind oktober een Intel NUC8i5BEK miniPC terug gestuurd omdat Windows continu vast hing, na diverse clean installs. Onbeschadigd retour gestuurd en netjes snel het betaalde bedrag terug ontvangen. Het retourneer proces was trouwens ook duidelijk verliep vlekkeloos.