AlgemeenMeestal vergelijk ik eerst op tweakers voordat ik bestel, waarbij Azerty één van mijn favoriete webshops is. Vergelijken en zoeken vind ik makkelijker op tweakers. Met zoeken rechtstreeks bij Azerty vind ik niet altijd terug wat ik eerder via tweakers wel bij Azerty heb gevonden. De informatie op de website van Azerty is wel altijd volledig en actueel.
VerzendingKeurig op tijd conform afspraak en aangegeven levertijd. Goed verpakt. Enige opmerking over de verpakking zijn de luchtkussentjes , behalve dat ze van plastic zijn (niet zo milieu vriendelijke|) heb ik ook een keer een thriller gezien waar ze in één van die kussentjes sarin hebben gestopt. Sindsdien moet ik daar, zeker in deze Coronatijd, altijd aan denken.
KlantenserviceUitbreiden van de bestelling ging uitstekend! Het verkoopdeel van de klantenservice niets dan lof.
Wat betreft telefonische ondersteuning, dat kan beter. Als je de service afdeling belt met een probleem willen ze dat je zo snel mogelijk het product opstuurt.