AlgemeenDit was mijn eerste ervaring met MAXICT, en tegelijk mijn laatste. MAXICT heeft zijn processen niet op orde. Ik heb drie weken geleden twee aparte bestellingen geplaatst, beide producten met 3 tot 5 werkdagen levertijd. Na twee weken had ik nog steeds niets, enwas ik al enkele telefoontjes verder. Daarin wordt telkens beloofd om uit te zoeken waar de spullen blijven, en dat per e-mail te laten weten. Ik heb geen enkele e-mail gehad. Dan komt het eerste pakket: verkeerde product. Bel je daarover: "Ja, dat weten we, we hebben het goede product niet. Stuur maar terug, dan krijg je je geld terug." Pakket is inmiddels bij MAXICT terug, maar ze lopen twee weken achter met retourpakketten, dus naar mijn geld kan ik voorlopig fluiten. Tweede pakket: we zijn inmiddels al wat meer telefoontjes verder, met evenveel nooit nagekomen beloftes om per e-mail informatie te verstrekken over de bestelling. MAXICT heeft nog steeds geen idee wanneer het komt, "tja, het is dropshipping, hé". Ik bestel bij MAXICT, niet bij iemand anders. Bovendien is het bij bestelling niet duidelijk dat producten middels dropshipping worden geleverd. Ik heb voor mijn tweede order annulering aangevraagd, benieuwd hoe lang dat gaat duren, want ik heb totaal geen vertrouwen in deze club. Mijn advies: bespaar jezelf een hoop ellende en laat MAXICT links liggen. Sanne van de webcare, je hoeft niet je standaardreactie te plaatsen, ik wil niks meer van jullie, behalve al mijn geld terug. Wat jullie moeten doen is je beloftes nakomen, zowel wat betreft levertijden als wat betreft communicatie.
VerzendingIn één geval verkeerde product geleverd, andere product is na drie weken nog steeds niet verzonden, ondanks belofte van 3 tot 5 dagen levertijd.
KlantenserviceVeel mensen aan de lijn gehad, meeste vriendelijk, maar de laatste van de RMA-afdeling totaal ongeïnteresseerd. Geen van de gesproken medewerkers is ooit zijn of haar beloftes nagekomen om per e-mail verdere informatie te verstrekken. MAXICT is verantwoordelijk voor levering conform jullie beloftes, dat moeten jullie niet afschuiven op jullie toeleveranciers.
Beste roald75
Bedankt voor uw review.
Vervelend om te lezen dat bij beide bestelde producten het proces niet naar wens is gelopen. Onze excuses voor het ongemak.
Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer/Retournummer en deze review? Dan kijken wij graag met u mee.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Karen- Max ICT Webcare