KommaGo

Origineel bericht:
"Actieprijs op product nav Black Friday. Vervolgens niet kunnen leveren en dan 20 (ed.14) dagen niets laten horen. Zelf bellen en een voorstel voor een oplossing gedaan. Wilde ze niet, want dat was voor hen duurder. Toen maar afbesteld. Bij Coolblue besteld, volgende dag binnen. Dikke doei KommaGo; hadden jullie ook kunnen doen."

Naar aanleiding van reactie van KommaGo hier een aanpassing:

"Ik zie echter wel dat u in de avond van 30 november heeft besteld, de levertijd stond toen op 4-7 werkdagen. Op 9 december hebben wij u geïnformeerd dat wij verwachten op 12 december te kunnen leveren."

Dat is feitelijk juist. Maar wel nadat ik zelf contact heb opgenomen.

"Helaas hebben wij op 12 december geen voorraad gekregen en hebben u die dag telefonisch hierover geïnformeerd."

Dat is ook juist, maar wederom omdat ik zelf achteraan gebeld heb.

"Op 14 december is de bestelling geannuleerd en hebben wij de dag erna het bedrag teruggestort. In totaal 14 dagen waarbij 2 x contact is geweest."

Bijna correct, maar om 1 telefoontje meer of minder zullen we niet moeilijk doen. De 14 dagen klopt dus ook. Mijn eerdere statement van 20 dagen is dus incorrect.

"Onze excuses dat wij niet hebben kunnen leveren. We hopen dat een volgende bestelling wel soepel verloopt."

Eerdere bestellingen zijn goed verlopen en vast vervolg ook weer. Een ding nog wel; KommaGo had daadwerkelijk wel kunnen leveren, echter koos er zelf voor om het niet te doen vanwege omzetverlies. Mijn suggestie om een TP-Link M5 3-pack (besteld product) te vervangen door een 1-pack en een 2-pack die beide leverbaar waren, was een prima oplossing geweest.
Nu moest ik mijn klant laten wachten op de leveringsproblemen van KommaGo terwijl er een oplossing voor handen was. Spijtig dat KommaGo hierin niet wilde/kon/mocht meebewegen of een alternatief heeft willen aanbieden.

Zie eerdere reactie. Wel het geld netjes en snel teruggekregen.

Geachte heer,

Vervelend om te horen dat de bestelling niet naar wens is gelopen. Het was een populaire black friday aanbieding waarvan de eerste voorraad al snel was uitverkocht binnen enkele dagen.

Ik zie echter wel dat u in de avond van 30 november heeft besteld, de levertijd stond toen op 4-7 werkdagen. Op 9 december hebben wij u geïnformeerd dat wij verwachten op 12 december te kunnen leveren. Helaas hebben wij op 12 december geen voorraad gekregen en hebben u die dag telefonisch hierover geïnformeerd. Op 14 december is de bestelling geannuleerd en hebben wij de dag erna het bedrag teruggestort. In totaal 14 dagen waarbij 2 x contact is geweest.

Scorekaart voor KommaGo