AlgemeenBestelling plaatsen is gemakkelijk. rest van het proces is een "unieke" ervaring. van een artikel met levertijd 2 weken, naar voorraad op de website (1 tot 4 werkdagen), naar een artikel wat plots niet meer op de site staat.
6 weken terug besteld, nog niet ontvangen.
Het artikel in mijn bestelling is (globaal) slecht leverbaar, echter heeft het artikel de afgelopen 2 weken volgens de website voorradig geweest (voor bijna dubbele prijs) maar heb is bij mij de orderstatus nogsteeds "Voorraad wordt verwacht".
Bestelling geplaatst op 6 NOVEMBER (al 1.5 maand terug)
Reageren slecht op mails, ook telefonisch niets wijzer geworden dan "we hebben het artikel voor je in backorder staan". een antwoord op waarom het dan als voorradig (voor bijna dubbele prijs) verkocht wordt krijg ik niet.
Bestre lordremy,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen en dat u nog geen reactie heeft mogen ontvangen. Wij hebben inderdaad enige vertraging door de enorme drukte. Om u te kunnen helpen heb ik wel uw ordernummer nodig.
Zou ik u mogen vragen een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer en referentie van deze review. Wij kijken de case voor u na. We krijgen momenteel heel veel telefoontjes en mailtjes binnen waardoor het krijgen van een reactie, langer kan duren dan normaal.
Mochten wij u nog ergens bij kunnen helpen of had u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Onze excuses voor het ongemak. Fijne dag.
Sanne - Max ICT Webcare