AlgemeenIk was op zoek naar onderdelen voor mijn nieuw te bouwen werkcomputer. Met de huidige leveringscrisis voor grafische kaarten hebben drie computer webshops verkeerde voorraad informatie vermeld op hun website, dus drie keer voor niets betaald. Ze wilden niet eens de leverancier bellen voor mij.
Informatique is zo klantvriendelijk. Ze hadden de kaart op voorraad en keken of deze ook daadwerkelijk te leveren was. Daarnaast vroeg ik ze om hulp bij kiezen van een PSU. Persoon die ik sprak gaf heel goed advies en verwees mij naar een website waar hij onafhankelijk de benodigde wattage berekent voor zijn klanten.
Ze leveren zo snel, geen onzin, gewoon voor 22u besteld, volgende dag in huis. Ga zo door!!
Zeer snel verzonden
KlantenserviceIk was op zoek naar onderdelen voor mijn nieuw te bouwen werkcomputer. Met de huidige leveringscrisis voor grafische kaarten hebben drie computer webshops verkeerde voorraad informatie vermeld op hun website, dus drie keer voor niets betaald. Ze wilden niet eens de leverancier bellen voor mij.