Azerty

Product besteld met 'levering 2-3 dagen'. Dit is nu 10 dagen geleden en krijg geen duidelijkheid over welke levertijd er wel aangehouden wordt.

Acties die ik ondernomen heb:
- 3x telefonisch contact
- 5x mail gestuurd.

Antwoorden varieren hierbij van 'wordt morgen geleverd' tot 'navraag staat open bij het assemblage team'.

Ik vind het niet erg dat ik langer moet wachten, maar de non-communicatie van Azerty is ronduit slecht te noemen. Communiceer naar je klant ipv stil te blijven.

Zie bovenstaande toelichting. De klantenservice geeft geen eenduidig antwoordt, beloftes worden niet nagekomen en communicatie blijft uit.

Update:
Na deze review heb ik contact gehad met Azerty (die heeel snel reageerde op deze post) en is er meer informatie beschikbaar gekomen waarmee ik verder kon.

Review aangepast van 1 ster naar 3 sterren omdat er toch nog wat wrok zit. Maar er iig duidelijkheid is gekomen.

Goedemiddag, bedankt voor je review.

Vervelend om te lezen dat jij niet bent voorzien van een duidelijk antwoord.

Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl en kan ik je wellicht voorzien van een toelichting of een concrete update.

Matthijs

Scorekaart voor Azerty