Max ICT B.V.

Schandalige zaak waar je absoluut weg van moet blijven. Ik had een product besteld en geretourneerd maar toen bleef het stil. Ik vroeg wanneer mijn retourzending zou worden verwerkt maar ik kreeg geen gehoor. Nog een keer gemailed op een latere dag en toen wisten ze zogezegd niet waar ik het over had. Maxict hield zich van de domme. Serieus Maxict? Ik had ze nog een keer gemaild 13 dagen nadat de retourzending bij hun was afgeleverd met de mededeling dat ik volgens uiterlijk de volgende dag het geld moet hebben ontvangen. Dit notabene volgens het herroepingsrecht én hun eigen voorwaarden!
Maar ook toen bleef het stil. Nu een dag of 20 later na afleveren van de retourzending heb ik het aankoopbedrag laten vorderen door een instantie en ze wisten niet hoe gauw ze mij een (standaard) bericht moesten sturen dat ik gecrediteerd zal worden! Ik heb verder nooit meer een reactie ontvangen op mijn emails, dus ook geen excuses.
Maxict is een criminele organisatie. Want ja, laten we eerlijk zijn. Bewust het herroepingsrecht niet naleven (ze hebben mij genegeerd en hebben geen enkele moeite genomen) betekent de wet overtreden. Bij deze boeven bestel ik dus nooit meer.

Verder wilde ik toch nog even melden dat Maxict bewust rommelt met de prijzen om prijsalerts op Tweakers bij gebruikers af te laten gaan. Dan verlagen ze de prijs voor een paar minuten en wanneer je vervolgens naar de pricewatch gaat zie je dat het alweer is verhoogd. Dit zie je alleen bij Maxict.
Daarbij heb ik ook het vermoeden dat ze fake reviews hier op Tweakers plaatsen. Degene die wel positief zijn over deze flopshop hebben meestal minder dan 1K karma en nooit geen reacties gepost.

Maxict acteert vaak als tussenpersoon en communiceert hier niet over naar de klant. De levertijden kloppen daarom vaak niet. Zij bestellen bij een leverancier uit Denemarken en dan moet het nog naar de klant. Die levertijden van 1-3 werkdagen zijn dus geen onbetrouwbaar. Een gemis aan transparantie naar de klant is onprofessioneel.

De klantenservice reageert vrijwel nooit bij vragen over retouren en als ze dat al doen dan doen ze alsof ze nergens vanaf weten. Terwijl ik wel een bevestigingsmail van mijn retouraanvraag heb!

Beste Henshin,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Wij hebben enige vertraging door de enorme drukte. Heeft u ondertussen al contact met ons kunnen opnemen of is er al contact met u opgenomen? Zo niet horen wij dit uiteraard graag van u!

Zou ik u mogen vragen een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer en referentie van deze review. Wij kijken de case voor u na.

Mochten wij u nog ergens bij kunnen helpen of had u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Onze excuses voor het ongemak. Fijne dag.

Sanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops