Max ICT B.V.

Foute informatie op de productpagina's om impulsaankopen van klanten te lokken, dit specifiek met betrekking tot beschikbaarheid en leveringstijd. Prijzen schommelen met honderden euro's dag tot dag op courante artikelen met zogezegd hoge stock bij leverancier (het gaat niet om koopjes! tot €500 verschil vrijdag t.o.v. maandag in het nadeel van de klant).
Order verwerking aan de kant van Max ICT is extreem traag. Indien je met een vooruitbetaling (overschrijving) wil werken reken op een 4-tal werkdagen aan hun kant voor verwerking, waarna het artikel dat je besteld had mogelijk niet meer beschikbaar is (ze houden het niet gereserveerd als je de bestelling plaatst!). Gevolg een backorder om U tegen te zeggen. Ik wil de bestelling annuleren, want het artikel dat ik wil bestellen is er niet meer en enige indicatie van wanneer het terug in voorraad is zou meer dan een maand later zijn; maar order cancel daar moet je voor bellen. Eens je eindelijk na ~20min iemand aan de lijn krijgt, krijg je te horen dat het annuleren van je bestelling nog moet goedgekeurd worden door hun leverancier?!
Dit goedkeuren duurt nu reeds 2 weken, en ik heb niets meer gehoord.

Op de productpagina's kan je vinden dat de levering 1-3 dagen zal duren, "250 stuks op voorraad bij leverancier"
2 weken later nog steeds geen info over wanneer het pakket zal verstuurd worden. De datum op de site blijft schuiven telkens de nieuwe deadline is verstreken, en de klantendienst kan geen informatie verstrekken. Ze gaan het nakijken en me direct contacteren. Raad eens wie geen bericht meer kreeg?

Over de klantenservice kan ik kort zijn: elke keer ~20 minuten aan de wacht (biep biep om de paar seconden is het enige dat je zal horen, om gek te worden)
De persoon die je krijgt kan je niet verder helpen want heeft geen informatie, en zal je terugbellen, maar heb de persoon niet meer gehoord. Ook geen update in mijn order, of via e-mail.

Beste ETz-candyman,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Wij hebben enige vertraging door de enorme drukte. Heeft u ondertussen al een bevestiging gehad van uw annulering? Zo niet horen wij dit uiteraard graag van u!

Zou ik u mogen vragen een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer en referentie van deze review. Wij kijken de case voor u na.

Mochten wij u nog ergens bij kunnen helpen of had u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Onze excuses voor het ongemak. Fijne dag.

Sanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops