Megekko

Megekko biedt een duidelijk overzicht van producten op de website. Ze verkopen de producten altijd voor een eerlijke prijs. Je hebt op de website altijd een duidelijk overzicht van hoelang de levertijd is, hoelang je garantie hebt, of het product op voorraad is en algemene informatie over het product zelf. Kortom, ze bieden een goed overzicht van de belangrijkste zaken.

Het verzenden is tot nu toe altijd goed verlopen. De producten zijn altijd goed verpakt en komen altijd in goede staat aan. Tot nu toe hebben zij zich altijd aan de levertijd gehouden, wat tot nu toe altijd snel is geweest. Meestal heb je het product de volgende dag al in huis.

Ik heb de klantenservice tot nu toe maar één keer hoeven te gebruiken. Het ging om een defect product. Zij hebben geen telefonische helpdesk, maar alles gaat via de mail. Ze reageren wel heel snel via de mail, maar ik vind telefonisch een gesprek hebben toch wel fijner. Desalniettemin, ben ik via de mail goed geholpen. Zij hebben mij duidelijke informatie gegeven en heb ik in een korte tijd het nieuwe product binnengekregen,

Scorekaart voor Megekko