ALTERNATE België

Alternate, het bedrijf die artikels direct leverbaar zet terwijl ze er totaal geen stock van hebben en ook geen zicht hebben wanneer ze stock zullen hebben!!!

Vrijdagnammidag een rtx 3000 series kaart besteld die direct leverbaar stond, (s’avonds om 20u stond die nog altijd direct leverbaar)
Kijk ik met blije verwachting naar de status van mijn zending blijkt dat mijn product niet op voorraad is terwijl het direct leverbaar staat.

Zaterdagochtend contact genomen met de dienst na verkoop en die bevestigen me dat ze totaal niet op stock zijn en ook niet weten wanneer ze op stock komen.
Als ik zeg dat ze direct leverbaar stond als ik besteld en tot 20u in de avond ook nog, krijg ik doodleuk te horen er zullen er veel op het zelfde moment besteld hebben terwijl ze heel de middag “op stock” waren na dat ik al besteld had.

Volgens mij was er gewoon nooit geen stock en wil alternate zoveel mogelijk bestellingen binnenhalen en dus ook geld aangezien je meteen moet betalen bij een preorder en niet iedereen dit ziet zitten zo maar geld binnenhalen.

Laatste keer dat ik iets “gekocht” heb bij alternate.

Bedankt voor jouw feedback! Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service… Het is zeker en vast onze bedoeling niet om nu zoveel mogelijk bestellingen binnen te halen aangezien we onszelf ook in een lastige situatie bevinden. We hebben namelijk bestellingen die we niet kunnen uitsturen wegens geen voorraad. Dit is te wijten aan een wereldwijde schaarste waardoor wij ook geen voorraad kunnen ontvangen. Indien er iets misgelopen is met de status op de website is dit het gevolg van een technisch probleem, geen manier om nieuwe bestellingen te ontvangen. We begrijpen echter wel jouw frustratie maar doen ons uiterste best om zo snel mogelijk jouw grafische kaart te kunnen bezorgen. Alvast heel erg bedankt voor jouw begrip!

Scorekaart voor ALTERNATE België