AlgemeenDit was mijn meest slechte webshop ervaring ooit.
Een slechte review is sneller geschreven dan een goede , maar deze webshop maakt er echt een potje van. Met verschuilen achter een pandemie en grote drukte kunnen ze zich naar mijn mening niet meer verschuilen , ik ben inmiddels 3.5 maand aan het wachten op een vervangend product.
De website gaf aan dat het product op voorraad was bij de leverancier en dat uitlevering een aantal dagen ging duren. Helaas had mijn levering toch een weekje extra vertraging opgeleverd, let wel we hebben hier over augustus, dus niet op moment van schrijven met de kerst drukte.
De vertraging vond ik overigens nog niet zo'n probleem , kan gebeuren , paar dagen wachten vind ik geen probleem. Maar dan....als er iets mankeert aan je product , dan begint de ellende bij MAXicnee.
De klantenservice , daar mag je het woord klanten en service bij weg laten.
En juist ja dan blijft er niets meer over , en dat is wat het is...niks..
Er wordt niet gereageerd op mails, maakt niet uit welk e-mail adres je gebruikt.
In het begin van mijn relaas heb ik mijn mails nog na gebeld, maar dan krijg je alleen maar loze beloftes , dus daar ben ik nu maar mee gestopt.
*knip* van de copy paste afdeling, mocht je behoefte krijgen om in alle feest vreugde je standaard bericht te gaan pasten , laat het aub achterwege.
Ik heb al meerdere keren mail gestuurd naar het adres in jouw standaard berichten onder alle slechte reviews, met mijn order nummer erbij, maar je antwoord niet. Ga je toch die standaard melding hieronder pasten is dat het bewijs voor mij dat je ook de reviews niet leest. Gebruik je tijd liever om klanten echt te helpen, daar hebben alle gedupeerde meer aan.