Max ICT B.V.

Goeie prijzen, maar verzendtijd totaal niet in lijn met wat ze zelf op de site aangeven, en support emails worden niet beantwoord. Ondanks beloftes tot op heden niks ontvangen.

Op 25/11 een voeding besteld. Product was zogezegd in voorraad en zou 1/12 geleverd worden. Op 8/12 aan de telefoon gevraagd hoe het zat met mn zending. Ze vertelden mij dat de voeding de dag ervoor vanuit hun toeleverancier pas geleverd was, en dat ik het pakje ten laatste op 11/12 zou ontvangen. We zijn nu 14/12 en volgens hun website is mijn bestelling nog niet eens verzonden. Kan deze ervaring aan niemand aanraden, heb intussen elders een voeding gekocht. Die was de dag erna geleverd.

Heb 2 dagen na de beloofde leverdatum een mail gestuurd om te horen hoe het zat met mijn bestelling. Heb tot op heden, 10 dagen later, geen antwoord op de mail gehad. Heb vorige week, 4 dagen na mijn email, eens gebeld. De man aan de telefoon was vriendelijk en wist mij te vertellen dat de voeding pas geleverd was in hun magazijn en eerstdaags zou vertrekken richting mijn deur, ten laatste 11/12 zou ik het ontvangen. 3 dagen later in ik heb nog steeds niks, en volgens hun website is er nog steeds niks verzonden.

Zonde van mijn tijd, heb dit soort dingen nog maar met 1 webshop meegemaakt, en dat was ook Max ICT. Ik had gehoopt dat ze na een paar jaar misschien hun proces verbeterd hadden, maar dat was dus ijdele hoop.

Beste sspiff,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Wij hebben enige vertraging door de enorme drukte. Heeft u ondertussen uw bestelling al mogen ontvangen? Zo niet horen wij dit uiteraard graag van u!

Zou ik u mogen vragen een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer en referentie van deze review. Wij kijken de case voor u na.

Mochten wij u nog ergens bij kunnen helpen of had u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Onze excuses voor het ongemak. Fijne avond.

Sanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops