AlgemeenNa een vertraagde levering, wat nog ok was, heeft het product (4K scherm) het na 3 dagen begeven. Klantenservice gesproken, RMA aangemaakt, product verzonden. Dan begint de ellende, proces wordt niet geupdate ondanks telefoontjes en meerdere mails met verzoek om opheldering. Het scherm zou al 3 weken aangekomen moeten zijn volgens de koerierdienst, volgens het Max-ICT RMA pagina nog in "afwachting van het product". Je hebt geen idee wat de status is en waar je aan toe bent, voldoende om hier nooit meer te kopen.
VerzendingDuurde in eerste instantie toch wat langer om te bezorgen, maar was te overzien (kleine week).
KlantenserviceZelfs als je ze telefonisch te pakken krijgt en om opheldering vraagt en ze beloven in "hun overvolle magazijn" te kijken waar het pakket is gebleven, krijg je vervolgens niks te horen. Mailtjes worden standaard niet beantwoord.
Beste Default87,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Wij hebben enige vertraging door de enorme drukte.Ik heb wel uw ordernummer nodig om u verder te helpen.
Mag ik u vragen een email te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer/RMA nummer en vermelding van deze review. Dan pakken wij uw order erbij en kijken we graag met u mee.
Onze excuses voor het ongemak.
Sanne - Max ICT Webcare