Megekko

Megekko adverteert de volgende sd kaart met 2 dagen levertijd: https://www.megekko.nl/pr...28-GB-SD-Klasse-10-UHS-II
Ik heb na bestelling echter 3 weken moeten wachten waarna de status werd veranderd in "levertijd onbekend".

De beargumentatie? "op voorraad" is iets anders dan "uit eigen voorraad" en onze partner die zegt dat hij het "op voorraad" heeft heeft het eigenlijk niet "op voorraad" en gaat nu kijken bij de fabrikant wanneer hij het product kan krijgen.

Ofwel het product is niet op voorraad, ook niet bij de partner, dus deze 2 dagen is pure false advertising. Als je alle tijd en ruimte hebt is dit geen probleem maar als je met spoed een bepaald product nodig hebt is dit gewoon echt waardeloos.

Zoals boven aangegeven is de levertijd complete prietpraat en heb ik op de dag van originele verzending mogen vernemen dat het product helemaal niet leverbaar is. MATIG

Klantenservice speelt op politiek correcte manier de kaart waarin ze enigzins transparant zijn maar naar mijn inziens gewoon verklaren dat hun eigen systeem niet efficient is. De voorraadstatus van deze website is misleidend. De refund is gelukkig wel snel gedaan, waarvan acte.

Scorekaart voor Megekko