Max ICT B.V.

Na twijfel hier besteld; product was net uit en hier tegen aantrekkelijke prijs leverbaar (inmiddels als enige!).

Volgens mij hebben ze intern de zaken niet voor elkaar: levertijd te optimistisch, bestelling werd aangepast naar een ander, precies hetzelfde product, klantenservice niet altijd goed te bereiken.

Conclusie: eigenlijk anno 2020 onvoldoende (maar ook niet slecht, dus vandaar voldoende). Jammer, want dit lijkt mij wel iets wat je toch als bedrijf op zou kunnen lossen.

Levertermijn was ~ 14 dagen ipv 3 dagen volgens de website (gezien product net uit was, was 3 dagen imo erg optimistisch). Na ruim een week kwam bericht dat product niet leverbaar was (terwijl precies hetzelfde product onder een ander SKU op de website stond als leverbaar voor andere prijs). Product was prima verpakt, nieuw en zoals je zou verwachten.

Eerste mail over bestelling geen antwoord op gehad. Na +/- 7 dagen mail gehad besteld product niet leverbaar, maar wel alternatief (= precies hetzelfde, andere SKU) leverbaar. Akkoord gegaan met alternatief, verschil teruggekregen.

Beste kwibox,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Wij hebben enige vertraging door de enorme drukte.

Fijn dat u uiteindelijk toch het gewenste product heeft mogen ontvangen.

Onze excuses voor het ongemak.

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops