AlgemeenIk heb 2 keer een product bij Megekko besteld en het ging beide keren niet goed, bij mijn eerste bestelling werd mijn verwachte leverdatum 7 keer gewijzigd omdat het product niet in hun magazijn was, maar zodra ik zei dat ik ging annuleren was het product opeens wel in hun magazijn en kon het verstuurd worden.
Mijn tweede keer bestellen ging ook niet goed, ik kreeg namelijk een defect product, normaal gesproken als een bedrijf/winkel jou een defect of een verkeerd product opstuurd hoeft de klant niet de verzend kosten te betalen, maar bij megekko wel, dus ik kreeg niet alleen een defect product, ik moest ook nog de verzendkosten betalen en pas na 1 week werd mijn product vervangen.
Zoals ik al zei in mijn vorige alinea, werd een verwachte leverdatum 7 keer gewijzigd, er stond wel bij dat het product niet in voorraad was en dat het minimaal 10 dagen zou duren, wat ik niet erg vond en ik verwachtte natuurlijk dat ik wel een tijdje zou moeten wachten, maar niet zo lang en zo onduidelijk. Nadat ik het product bestelde werd mijn verwachte leverdatum 7 keer gewijzigd , bij de 7e wijziging stond er dat ik het product 13-11-2020 zou krijgen, toen 13-11-2020 gekomen en gegaan was kreeg ik geen updates meer, ik moest zelf mailen met de vraag wanneer ik mijn product kon verwachten, ik kreeg hierop een antwoord dat het 26-11-2020 bij mij bezorgd zou worden, ik vertouwde dit niet en zei dat ik mijn order wilde annuleren en opeens was het product wel op vooraad en kon het de volgende dag verzonden worden. (ik had het product 14-10-2020 besteld) Dus ze hadden het product op voorraad maar ze wilde het niet sturen?, ik vind dat ook heel vreemd.
Mijn andere bestelling had 1 dag vertraging bij DHL, wat ik niet erg vond het was toen best druk. Maar toen ik het product binnen kreeg, bleek het niet te werken. Ik stuurde de volgende dag een RMA verzoek en kreeg een dag later hierop antwoord. Ik moest mijn defecte product terug sturen en zelf betalen voor de verzendkosten, ik had verwacht dat omdat megekko mij een kapot product opstuurde dat ze dan de verzendkosten zelf gingen betalen, maar dat deden ze niet. 1 week later was mijn product vervangen.
Dus ik heb 2 keer bij megekko besteld en het is 2 keer fout gegaan, natuurlijk kunnen andere mensen megekko anders ervaren hebben, maar bij mij was het helemaal fout gegaan, ik ga dan ook niet meer bestellen bij megekko omdat ze gewoon zeer slecht met hun klanten omgaan.
Hun klantenserivce is voldoende, ze doen er 1 werkdag (soms langer en soms reageren ze niet) over om te reageren op e-mails, maar als ze dan reageren krijg je meestal wel antwoord op je vraag.