Kamera Express

Onwijs slecht ervaring met deze webwinkel. Als volgt:

1. Ik bestel een TV, deze meteen betaald met Ideal.
2. Bestelling volgens de webwinkel niet gelukt
3. Met Kamera-Express gebeld, advies de bestelling nogmaals doen. Dit wou ik niet doen vanwege er al betaald was. Maar de medewerker kon het zogenaamd niet in het systeem aanpassen.
4. Bestelling opnieuw gedaan. en bevestiging van de bestelling ontvangen.
5. Plotseling was in het ordersysteem ook mijn eerste bestelling te zien.
6. Kamera-Express weer gebeld, en nu zagen ook hun twee bestellingen maar het was al uitgezet bij de leverancier. Eind van de middag werd ik teruggebeld en er werd meegedeeld dat ik aan de leverancier moest doorgeven om een TV af te leveren en geen twee, dan kwam alles verder automatisch in orde.

We zijn inmiddels een maand verder. Ik heb meerdere malen met hun telefonisch contact gehad en het is vreselijk. Ik bestel hier nooit meer en heb nog mijn geld niet terug. Dank je wel zo met de feestdagen.

Elke keer weer een andere collega die niet weet wat te doen. Je zit verschrikkelijk lang met ze aan de telefoon en wordt met niets gevoed en blijft met je probleem zitten. Een webwinkel zou in de basis zijn ordersysteem in orde moeten hebben. Maar niet deze club.

Scorekaart voor Kamera Express