Max ICT B.V.

Leuk dat deze winkel linkjes op Tweakers.net heeft staan maar mijn ervaring is dat gewoon niet wordt geleverd. Toen ik mijn order annuleerde zag ik waarom: ze leveren expres niet als ze zien dat de prijzen stijgen. Na mijn annulering ging de prijs van het product meteen 20% omhoog en bleven zij zogenaamd aanbieden. Uitermate opportunistisch dus en klantonvriendelijk

Levering na circa 3 dagen werd beloofd maar 14 dagen na betaling nog geen teken van leven.

Meerdere malen (items) geen toelichting van de klantenservice, ze weten nauwelijks iets van de producten die ze verkopen.

edit 10 december: beste Karen die reactie ziet er vriendelijk uit maar ik wil graag dat de RX5600xt itx gewoon na circa 3 dagen wordt geleverd tegen EUR 320,- en niet dat de prijs handig EUR 70 omhoog gaat nadat ik annuleer. Gaan jullie leveren of niet?

Beste Magere Hein,

Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw product niet is uitgeleverd en dat u de bestelling daarom heeft geannuleerd

Mag ik u vragen een email te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer en vermelding van deze review. Dan kijken we graag met u mee naar de status het annuleringsproces.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Karen - Max ICT Webcare

Uitermate teleurstellend zeg Karen en Lisanne van non-existing 'webcare' ! Nog steeds geen passende reactie op mijn klachten dus blijkbaar wederom loze beloftes en leugens maar geen voorraad. Ik ga ervoor pleiten dat MaxICT van Tweakers.net wordt verwijderd. Als ik jullie was zou ik bij de klantenservice van amazon.nl gaan werken want MaxICT heeft geen idee waar ze mee bezig zijn.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops