AlgemeenHet is zo vanzelfsprekend... Alleen een review plaatsen als er wat te zeiken valt en niks als alles gewoon keurig in orde is verlopen. Wat mij is opgevallen is dat de geschatte levertijd (product was voorradig bij leverancier, 5-10 werkdagen) "worst case scenario" op de website wordt vermeld, terwijl de werkelijke levertijd (2 werkdagen) veel sneller is. Prettig! Hoe vaak maak je niet mee dat het omgekeerd is?
KlantenserviceMoet gezegd worden: Ik ben na de levering telefonisch door Max ICT benaderd met de vraag of alles naar wens is verlopen. Ze legden uit dat de recensies op internet een vertekend beeld geven, omdat (dat klopt) mensen eerder geneigd zijn een review te plaatsen wanneer iets (nog) niet in orde is, en dat wanneer alles gewoon goed is verlopen, mensen niet de behoefte hebben om een review te plaatsen.
Wat mij heeft aangezet tot het plaatsen van deze review is dat Max ICT mij telefonisch heeft benaderd, gewoon, om even te checken of alles in orde is. Er wordt niet, zoals bij de grote bedrijven, vanuit gegaan dat alles wel in orde zal zijn. Keurig! Je krijgt bijna het "dorpswinkel" gevoel qua service. Benaderbaar en persoonlijk.
Beste jaapvdveen,
Bedankt voor uw review. Fijn dat wij u naar wens hebben geholpen en dat u onze extra service waardeerd.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dat graag.
Karen - Max ICT Webcare