Max ICT B.V.

Bestelling en betaling ging normaal, al was er geen productfoto van mijn eerste bestelling. Wat op viel was dat ik de oproep kreeg (op de overzichts pagina bij bestellen en daarna) om voor 5 euro deellevering te activeren terwijl ik maar 1 product had besteld.

Prijzen zijn soms heel laag (reden om hier te bestellen) maar soms ook veel hoger dan in andere winkels (zie b.v. Occulus Quest 2: Coolblue 349, MaxICT 457) dus pas daar mee op.

Twee bestellingen op verschillende momenten gadaan. Bij de eerste stond een levertijd van 5-7 dagen, heeft ruim 2 weken geduurd. De tweede bestelling had een levertijd van 2 dagen, ik heb deze na een week nog niet in huis. Informatie in de bestel historie wordt gewoon niet bijgewerkt. Daar staat rustig "wordt 1 december geleverd" als het al 5 december is.

Via de mail geen antwoord ontvangen. Telefonisch erg vriendelijk en goed bereikbaar, maar de verstrekte informatie (over levertijd) klopt gewoon niet en daar gaat het toch om. Standaard antwoord is: het is erg druk maar hij komt morgen. Dat heb ik bij de eerste bestelling 3 keer achter elkaar gehoord.

14 Dec beoordeling naar beneden aangepast aangezien zowel nogmale helpdesk als webcare (welke als reactie op deze review vroeg om gegevens) niet reageren.

Fijn dat webcare reageert op deze review. Jammer alleen dat ook zij niet reageren op de mail met bestelnummers die ik ze heb gestuurd.

Beste paulwit,

Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw tweede bestelling nog niet geleverd is. Onze excuses voor het ongemak.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin vermelding van uw ordernummer en deze review. Wij kijken graag met u mee wat de status van uw order is.

Nogmaals onze excuses.

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops