Max ICT B.V.

Website ziet goed uit, maar in data zitten rare fouten, alsof er naar 2 verschillende datasets gekeken wordt:
Als ik zoek op deurbel
Kom ik de Anker eufy tegen met:
prijs € 224,31, op voorraad 35 en levertijd 4-7 werkdagen
Er zit bij dit product een knop meer info
als ik daar op klik krijg ik
prijs € 195,23 met voorraad bij leverancier 1 en in extra bestelling 35 en
levertijd 1-3 werkdagen
what the F**k

Na een eerdere prima verlopen bestelling, nu dit:
Ik heb een eufy deurbel besteld bij maxict op 3-12-2020
ik weet dat het druk is in deze periode levertijd staat op 1-3 werkdagen
Wordt dan ook op 7-12-2020 gezet.
Maar als ik op 8-12-2020 mijn bestel status controleer, dan staat de leverdatum nog steeds op 7-12-2020 en is de status nog steeds in behandeling genomen.
Voor de klant en MAXICT zelf , die laatste is dus duidelijk gekoppeld aan de weekend resultaten van die ander MAX (was uitgevallen) ;-). Is dit niet bijwerken en mailen van uitstel en aangepaste statussen een pijnpunt waar ze wat mee moeten doen.

Als ik bel met de info lijn krijg ik wel iemand aan de lijn, die vraagt heeft u een momentje?
Natuurlijk heb ik dat en zeg ja.
Na 24 minuten in de wacht gezeten te hebben is mijn 'momentje' wel om en mijn geduld wel op.
en hang ik op.

Goedemiddag schijtert,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Excuses voor het ongemak.

Mogen wij u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan pakken wij uw gegevens erbij, kijken het voor u na en nemen contact met u op.

Excuses voor de vervelende situatie. Wij zien uw e-mail graag tegemoet.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops