AlgemeenIk ben zelf van België en heb in 2011 & 2017 al eens iets besteld en nu eind 2020 opnieuw.
Telkens werden de goederen netjes en goed verpakt.
Ik zie hier veel negatieve commentaar en moet eerlijk zeggen dat ik de eerste keer een beetje terughoudend was daardoor. Maar hun prijzen, en leveringskosten en leveringstermijnen zitten goed.
Dus had ik het risico genomen en heb daar tot nog toe geen spijt van.
Ik veronderstel dat je in de eerste plaats moet kijken naar de kwaliteit van het product dat je koopt. MAXIct is slechts de doorverkoper.
Ik lees ook over oude rommel: ik had een HP Graphic Prime calculator gekocht. Dat bleek de laatste G2 versie te zijn.
Op tijd geleverd, netjes en stevig verpakt. Binnenin goed beschermd.
KlantenserviceVia chat heel vriendelijk & behulpzaam. Je krijgt daar ook een chat transcript email van. Via email kreeg ik recent wel geen reactie. Ik veronderstel dat men niet tegelijk met email of chat bezig kan zijn.
Goedemiddag Symbiosis,
Bedankt voor het delen van uw eerdere en huidige shopervaring bij Max ICT B.V.
Wij zijn erg blij om te lezen dat we u meerdere keren naar wens hebben kunnen helpen. Dankuwel voor uw bestellingen bij Max ICT B.V.
Heel veel plezier met uw bestelling. Mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn, dan staan we graag voor u klaar.
Een hele fijne week.
Lisanne - Max ICT Webcare