AlgemeenNa het continu crashen van call of duty: modern warfare was ik er klaar mee. Ik ga voor het eerst mijn eigen computer bouwen. Eenmaal onderdelen samengesteld moest er nog 1 ding gebeuren, namelijk wachten wachten en nog eens wachten.. Dit had te maken met 1 specifiek onderdeel.. Je raadt het al! De RTX 3080! Toen bedacht ik mij om de order op te splitsen tussen de onderdelen die er al zijn en nog moeten komen. Dit kon natuurlijk zonder problemen. Wel even verzendkosten betalen. Gaat van 1 order naar 2. Begrijpelijk. Alsnog zonder slag of stoot. Om 21:00 kreeg ik hier nog antwoord dat ze het gingen aanpassen, Chapeau! Daarnaast systematisch updates over leveringen van de kaarten. Watch Dogs omgewisseld voor de nieuwe Cod Old war. Eindstand, DEZE MANNEN DOEN ALLES ERAAN OM DE KLANT TEVREDEN TE STELLEN! Petje af dames en heren van Azerty! Petje af!
VerzendingNetjes verpakt, extra ruimte in de dozen werden opgevuld met luchtkussentjes zodat de producten niet konden bewegen
KlantenserviceElk mailtje die ik heb gestuurd is beantwoord! Maximaal een dag of 2 zat ertussen. Ikzelf kon niet wachten op mijn RTX. Zeer zeker dat Azerty wat te verduren heeft gehad door mij. Tot slot altijd professioneel gebleven! Hands down