MediaMarkt

Tijdens black friday de sonos beam besteld. Netjes een bestelbevestiging ontvangen en de mededeling dat het door de extreme drukte bij het magazijn en vervoerders langer kon duren (uiteraard geen probleem en geheel logisch). Ondertussen had ik elders nog 2 andere sonos producten besteld voor een mooie set-up. Een dag later vanuit Mediamarkt het volgende bericht:

"Het door jou bestelde product was sneller uitverkocht dan verwacht. Hiervoor willen we onze excusesnaanbieden.

De exacte levertijd is onbekend. Zodra we hier meer duidelijkheid over hebben, word je per e-mail geïnformeerd.

Indien je de bestelling wenst te annuleren kun je dit latenweten door te reageren op deze e-mail. Zodra wij je reactie hebben verwerkt, ontvang je automatisch een terugkoppeling." (en ja; de typfouten staan zo in de mail van de mediamarkt ;) )

Minder fijn natuurlijk om te horen maar dat kan altijd gebeuren. Dus geen probleem en ik wacht gewoon op nader bericht. Ondertussen heb ik de andere sonos producten voor de set-up al ontvangen en ontvang ik een kleine week later het volgende bericht vanuit de Mediamarkt:

"
Beste meneer,

We vinden het jammer, je bestelling is geannuleerd."

Nee mediamarkt.. ik wil het dus niet annuleren en op het moment dat het (bij jullie, of elders) weer op voorraad is (duurder) kopen. Ik wil gewoon wachten totdat jullie het product weer op voorraad hebben.

Je had of de bestelling eerder moeten annuleren (zodat ik het tijdens black friday ergens anders had kunnen kopen) of je voorraad/shop beter op orde moeten hebben.

Contact met Mediamarkt is vrijwel niet mogelijk. De virtuele chatbot snapt de vraag niet en het is erg lastig om vervolgens uit te vogelen hoe je een echte medewerker kunt spreken. Uiteindelijk wordt je doorgeschakeld.. maar na 2 uur wachten is er nog niemand beschikbaar. Via de telefoon sta je ook ±1 uur in de wacht (heb het daarna maar opgegeven). En via whatsapp na 3 dagen ook nog geen reactie.

Korte samenvatting; tot op heden onmogelijk om contact te krijgen.

Scorekaart voor MediaMarkt