AlgemeenNa ongeveer een maand lang allerlei sites afgestruind te hebben kwam ik via het DesktopAankoopAdvies-Forum en de Pricewatch op Azerty.nl terecht. Zij waren overall het goedkoopst. De webshop is voor zover ik kan beoordelen behoorlijk compleet, en goed en overzichtelijk ingericht. Een handige optie vond ik de 'Verlanglijst', dus producten alvast verzamelen zonder ze meteen in het winkelmandje te plaatsen. Vervolgens integraal kopieren om af te rekenen.
Na bestelling kreeg ik een bevestiging dat alle onderdelen onderling compatibel waren, heel fijn!
Wat in mijn beleving wat beter had gekund was de terugkoppeling over de status van mijn bestelling. De bestelling stond nu lang in status 'in assemblage', maar de videokaart gaf tevens een levertijd van >10 werkdagen aan, dus het was mij niet helemaal helder. Na een mailtje hierover kwam er echter meteen antwoord en werd de situatie uitgelegd (drukte door Sinterklaas en Black Friday). Prima.
De levering was prima, precies op de aangegeven dag. Alles compleet, en goed en stevig verpakt. Alle lege verpakkingen keurig meegeleverd.
KlantenserviceNa uitpakken bleek dat het top-panel van de kast ontbrak. Daarom gemaild of er een exemplaar kon worden nagestuurd. Binnen 10 minuten een antwoord terug dat het waarschijnlijk nog aan de binnenkant van het zijpaneel zat vastgeplakt. En ja hoor. Prima opgelost dus.