Azerty

Fijne webshop. Ryzen 9 5900x besteld op launch. Website liep stukken minder vertraging op met het laden van de pagina dan andere webshops en heb 4m post-launch bestelbevestiging gekregen. 3 december had ik hem, iets minder dan een maand later dus, wat ik nog wel redelijk vind gezien de omstandig rond nieuwe launches. Ze hadden wel meer informatie over de status hiervan mogen delen. Ze maakten namelijk niks bekend over wachtrijen of leveringen. Dit werd overigens snel duidelijk door andere tweakers die hun verzendbevestiging stuurden samen met hun ordernummer.

Goed verpakt en mijn cpu kwam aan zonder gebogen pins of schade aan de doos.

Er werd zeer weinig gecommuniceerd met klanten over de status rondom ryzen 5000 vergeleken met andere webshops. Had zeker beter gekund, maar hierover een paar keer gebeld aan altijd vriendelijk geholpen.

Goedemiddag, bedankt voor je review.

Wij snappen zeer zeker dat onze klanten hier tegenaan lopen en dank ook voor de feedback in deze.
Het is namelijk niet zo dat wij onze klanten niet willen voorzien van een update, maar zonder beschikbare informatie vanuit leveranciers/fabrikanten en beperking in technieken, weten wij ook niet wanneer wij leveringen gaan krijgen en om hoeveel stuks dit dan eventueel gaat. Hierdoor is het momenteel ook niet mogelijk om klanten te voorzien van een eventuele positie in de wachtrij.

Gezien wij bezig zijn met een nieuw platform, wordt er kritisch gekeken na dit soort punten waar wij momenteel tegenaan lopen en gaan wij dit uiteraard meenemen.

Desondanks wens ik je veel plezier met de nieuwe aankoop en indien er aanvullende vragen/opmerkingen zijn, wil ik je vragen deze te mailen naar feedback@azerty.nl.

Matthijs

Scorekaart voor Azerty