AlgemeenDuidelijke webshop, goede stap voor stap methode om de bestelling te doen en de aanvraag af te handelen. Scherpe prijs, goede voorwaarden, beste Black Friday deal via Mobiel.nl
VerzendingNetjes verpakt, snelle levering.
KlantenserviceIn eerste instantie gegaan voor verlenging bij Tele2 van een maandelijks opzegbaar abonnement naar een abonnement met toestel. 2 keer door Tele2 afgewezen, ook na gedeeltelijke betaling van het toestel. Voor alle duidelijkheid, ligt niet aan bestedingsruimte of betalingsachterstand. Onterecht afgewezen omdat na wijziging maandelijks opzegbaar abonnement naar minder data nog contractuele verplichtingen zouden bestaan, en pas na 4 maanden kon worden verlengd, en dat met een maandelijks opzegbaar sim only abonnement. Tele2 geeft ook onterecht Mobiel.nl de schuld van de eerste afwijzing. Nu overgestapt op 2 abonnementen bij T-Mobile, is Tele2 2 klanten kwijt. Nummerbehoud ook steeds afgewezen. Na veel rondbellen door Mobiel.nl blijkt Tele2 samen te gaan werken met T-Mobile, en is mijn nummer al overgezet op een nieuw systeem, maar is dat bij het nummer van mijn vrouw nog niet gebeurd. Nummerbehoud van het nummer van mijn vrouw is op dit moment nog niet mogelijk. Tele2 is zeer klantonvriendelijk bezig. Over een paar weken moet ik weer contact opnemen met Mobiel.nl, dan gaan ze proberen om nummerbehoud alsnog rond te krijgen. Alle lof voor Mobiel.nl. Tele2, jullie moeten je schamen!!!!!!