Algemeentraag met verzenden ook al staat product op voorraad, moeilijk doen over annuleren of retouren
Verzendingproduct werd veel te laat geleverd, was eigenlijk al geannuleerd maar werd toch verzonden.
Klantenserviceschandalig slecht, trage reacties en proberen kosten in rekening te brengen voor retouren, uit hun e-mail:
"In dit geval kunnen wij het door u ongewenste product retour nemen, mits dit in ongeopende staat verkeert.
Wel zijn wij genoodzaakt hiervoor 15% restockingfee te berekenen."
In mijn geval, een monitor van, zou me dit meer dan 60 euro kosten omdat zij eerst mijn verzending niet binnen een week kunnen leveren (op de website stond 1-2 werkdagen) en vervolgen mijn annulering niet binnen 4 werkdagen kunnen verwerken en gewoon alsnog verzenden.
*** update 6-12-2020 ***
laat je niet misleiden dat webcare wel snel handelt: reactie op negatieve review met standaard riedeltje om door te sturen (zoals meer mensen krijgen bij een slechte review). helaas doet webcare vervolgens niks, zelfs geen ontvangst bevestiging van mn mail ontvangen van ze.
*** update 10-12-2020 ***
retourzending is woensdag 2-12-2020 afgeleverd in hun magazijn, maar staat nog steeds 'in afwachting van retourzending' in mijn klantenaccount. inmiddels gemaild naar webcare/info/rma, geen antwoord. als ik die ene ster ook nog zou kunnen intrekken, zou ik het doen....
*** update 12-12-2020 ***
vrijdag 11-12 om 12u maar een keertje gebeld wat de status is aangezien ik geen update zie in mn klantenaccount en er niet op mails gereageerd wordt. jongen van klantenservice klonk niet heel vrolijk, meer dan 1400 achterstallige mails volgens hem, maar hij zou zn best doen om dezelfde dag mijn retour te laten verwerken in het magazijn. kennelijk was zijn best niet goed genoeg, want niks meer gehoord en geen update in mn account...we wachten het wel weer af, wat een drama winkel zeg....
*** update 14-12-2020 ***
vandaag eindelijk e-mail terug gehad en heb mijn volledige aankoopbedrag retour ontvangen. heeft even geduurd, maar alsnog (gelukkig) opgelost. zal hier alleen nooit meer bestellen...
Goedemorgen redecal,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Onze excuses voor de vervelende situatie.
Graag bekijken wij uw bestelling na. Mogen wij u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review?
Wij zien uw e-mail graag tegemoet.
Excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare