AlgemeenHeb een pc kast besteld bij MAXICT, werd 1-3 dagen aangegeven bij het produkt. 1st werd er aangegeven dat het maandag zou komen, maar dat was niet het geval. Belde op, de medewerker zei, dat die nu woensdag komt. Ook niet het geval. Ik kijk nu en het staat nu op 9-12-2020, belde voor de zekerheid toch maar op en die gaf zelfs aan dat het produkt waarschijnlijk de 14de komt. 1-3 dagen wordt gerekt naar 20 dagen . Produkt was gewoon dik op voorraad bij de leverancier 20+. Dus ik snap niet waarom zo grote vertraging. 1-3 dagen, wordt waarschijnlijk 20 dagen. En ik hoop dat ik het dan krijg.
Update:
Heb ze gister gemaild naar aanleiding van hun bericht. Geen antwoord gekregen. Was laatst ook. Ook een e-mail gestuurd, ook niet op gereageerd...
2 x vertraging, maar je wordt er ook niet over ingelicht, dat het produkt vertraging oploopt.
Goedemorgen Teague,
Bedankt voor uw review.
Het is natuurlijk niet fijn dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Hier willen wij graag onze excuses voor aanbieden.
Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en uw ordernummer? Wij kijken uw bestelling graag na en nemen daar graag contact met u over op.
Excuses voor de vervelende situatie.
Mocht u verdere vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare