AlgemeenSinds Corona ons land heeft mogen bezoeken, en ik het geluk heb een beroep te hebben wat mij daartoe in staat stelt, werk ik thuis. Echter, het nadeel van thuiswerken is dat je niet beschikt over de nodige ergonomische apparatuur.
Vandaar dat ik al enige tijd (een maand of 2) op zoek was naar een mooie set accessoires voor mijn PC. Uiteindelijk gekozen voor de Razer Pro Type en de Razer Pro Click. Hoogwaardige apparatuur, ergonomisch en bijzonder mooi vormgegeven. De totaalprijs voor beide was bij Megekko net wat lager dan gemiddeld, en de bezorgkosten schappelijk.
En, aangezien ik al eerder bij ze besteld had dit jaar (Samsung 970 EVO Plus) wist ik dat ze tijdig leveren. Zo ook deze keer, binnen een dag had ik mijn splinternieuwe keyboard en muis al op mijn bureau liggen! Bijzonder tevreden over Megekko en ik verwacht nog vele malen bij ze te bestellen.
Ontzettend snel in vergelijking met andere shops (onlangs nog 11 dagen moeten wachten op een artikel).
Op de verpakking stond echter wel vermeld dat je de verpakking niet mag openen met een kettingzaag. Toen ik dat las liet ik door de teleurstelling bijna mijn kettingzaag op mijn voeten vallen. Maar goed, dat mocht de pret niet drukken.
Nadat ik de verpakking geopend had met mijn middeleeuwse strijdbijl bleek alles prima in orde. Geen schade, geen deuken, netjes verpakt met plastic luchtzakken in een vrij ruime kartonnen doos. Ondanks de teleurstelling over de kettingzaag toch dik tevreden! 4 sterren!
P.S. Stiekem moest ik wel lachen om de verpakking dus toch maar 5 sterren gegeven .