Max ICT B.V.

TL:DR; 11 dagen gewacht op een muismat die er 1-3 over zou doen, 3 keer gebeld, 1 keer uit de wacht geknikkerd, onzin inschattingen m.b.t. wanneer er dan wel bezorgd zou worden.

Na vele jaren intensief gebruik en cumulatief duizenden meters aan slijtage plekken had ik behoefte aan een nieuwe muismat. Na wat onderzoek had ik mijn ogen laten vallen op een wonderschone Nitro Concepts muismat.

Volgens Max ICT was het product op voorraad bij een leverancier en zou het tussen 1-3 dagen duren voordat het bezorgt werd. Perfect! Zodoende bestel ik op 7 november mijn bureaubeschermer in spe.

Na 4 dagen gewacht te hebben en geen bericht ontvangen begon ik toch wel ongerust te worden. Zou mijn bureau de wel verdiende beschermer wel tijdig kunnen verwelkomen?

Het antwoord op die vraag, volgens de klanten-service, waarmee ik op vrijdag 11 november telefoneerde, was: "We verwachten dat het product binnen 3-4 dagen geleverd wordt.". Nee, dus. Jammer, dacht ik. Maar goed, het is geen levensbedreigende situatie en in principe kan mijn oude muismat er nog wel mee door.

Inmiddels was het weekend voorbij en hadden we de nieuwe schatting ook ruimschoots overschreden. Dus, behoorlijk geïrriteerd, bel ik op 16 november wederom de klanten-service. De telefoon gaat over, ik sta in de wacht, prima.. Kan er ook nog wel bij. Nu zou je denken dat het in stand houden van een verbinding met onze huidige technologische ontwikkelingen op communicatie-gebied koek en ei moet zijn, vooral bij een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van hoogstaande technologische producten.

Niets was minder waar aangezien ik na 5 minuten in de wacht te hebben gestaan toch mooi naar een telefoon-scherm mocht kijken zonder actief gesprek. Gelijk daarna nog een keer gebeld, weer in de wacht gezet... Nu ben ik gelukkig van nature vrij rustig, maar ik kan mij zo inbeelden dat een wat minder kalm persoon de medewerker die na 7 minuten wachten aan de lijn kreeg even flink de waarheid had verteld. Plus, die kerel had waarschijnlijk weinig te maken met het leveren van mijn bestelling.

Hoe dan ook, ik kreeg het standaard riedeltje te horen: "We verwachten binnen 3-4 dagen.", na mijn vraag over de status van mijn bestelling. Een dag na dit teleurstellende gesprek kreeg ik een email: "Uw pakket is aangemeld.". Aangemeld? Nu pas? Hoe kan dat in godsnaam?

Een onrustige nacht en een nachtmerrie over planken hout die kapot gebeten werden door muizen zo groot als een mens, later. Kreeg ik dan eindelijk het bericht dat mijn pakket, vandaag, 18 november, wel geteld 11 dagen na het plaatsen van mijn bestelling, bezorgd zou worden.

Normaal gesproken zou ik geen review schrijven hierover, maar waar ik bijzonder nijdig over was is het gebrek aan proactieve berichtgeving bij Max ICT. Corona is geen excuus voor het niet op de hoogte stellen van klanten betreffende de status van hun bestelling. Wat ik misschien nog erger vind is dat de klanten-service 2 keer dezelfde schatting noemt wanneer een product dan WEL geleverd zou worden. Als je iets niet weet, zeg dat dan gewoon, en komt niet met onzin op de proppen.

11 dagen moeten wachten op een pakket waarvan vermeld was dat het binnen 1-3 dagen geleverd zou moeten worden. Corona is geen vrijwaring voor slechte informatie-verstrekking omtrent de status van een verzending.

Meerdere malen mee gebeld, persoon aan de andere kant was vriendelijk maar leest overduidelijk een script om ontevreden klanten te woord te staan. Begrijpelijk vanwege de efficiëntie, maar onwaarheden verkondigen m.b.t. een reeds betaalde levering kan ik niet uitstaan.

Goedemorgen _Rope,

Bedankt voor uw eerlijke feedback. Dit waarderen wij enorm.

Graag bieden wij u onze excuses aan voor de vertraging van uw bestelling. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen en er zelfs een onrustige nacht en een nachtmerrie over heeft gehad. Dit is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest.

Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Graag bekijken wij uw bestelgegevens nog eens na om te kijken waar het mis is gegaan.

Mocht u verdere vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.

Nogmaals onze welgemeende excuses voor de vervelende situatie.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops