Algemeen23-11 een 3070 besteld, ik weet dat ze zo goed als niet leverbaar zijn, maar volgens de website van MaxICT 12 op voorraad bij de leverancier!! Ik had met spoed een nieuwe videokaart nodig, de levertijd zou 1 - 3 werkdagen bedragen, die paar dagen kon ik wel overbruggen. Ik betaalde er dan wel een premium voor van €250, maar dat had ik er wel voor over.
Op de 26e krijg ik te horen dat ze de videokaart op de 27e binnen krijgen in het magazijn. Op de 27e krijg ik te horen dat de videokaart binnen is, maar dat ze vanwege drukte de kaart pas kunnen verzenden op de 30e. Prima, dan maar een tijdelijke oplossing.
Op maandag de 30e nogmaals contact opgenomen, de kaart ligt klaar voor verzending, maar wordt uit woensdag 2 december of donderdag 3 december geleverd. Hij is ook nog niet ingeboekt in het systeem, maar hij ligt er wel hoor!
Op 2 december (vandaag), nog eenmaal contact opgenomen of het nog gaat lukken voor morgen. Helaas wordt de kaart pas volgende week verzonden, want kijk maar naar de banner het is druk.
Ik voel mij ontzettend aan de lijn gehouden, met loze beloftes terwijl ze weten dat ik met spoed een videokaart nodig heb voor mijn werk. Dit is meermaals met ze besproken. Tot 3 x tot beloftes gehad dat het met 100% zekerheid wordt geleverd, maar helaas.
De boel geannuleerd en ik koop wel wat tijdelijks tot de kaarten daadwerkelijk beschikbaar komen bij betrouwbare partijen.
Nog bedankt medeTweakers voor het delen van jullie ervaringen, ik vertrouwede het niet 100% en heb er voor gekozen in 3 delen te betalen, zodat ik niet bij een annulering maanden moet wachten op de terugstorting van het volledige bedrag. Dit is achteraf een goede keuze gebleken.
Loze beloftes. Verder aardige mensen, die de klant proberen te bedienen, maar liegen om een annulering te voorkomen is bij mij slecht gevallen.
Goedemorgen dyrwk,
Onze welgemeende excuses voor de vervelende situatie. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen.
Mag ik u vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en uw ordernummer? Graag kijken wij uw case na om te kijken waar het mis is gegaan.
Nogmaals onze welgemeende excuses voor de vervelende situatie.
Mocht u verdere vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare