Max ICT B.V.

het het product is mooi goedkoop en product werkt naar behoren en ben tevreden over het toetsenbord

op de website stond 1 tot 3 werkdagen maar werden totaal 10 dagen waarvan 8 daadwerkelijke werkdagen als je zaterdag niet mee rekend

`1234567890-=
QWERTYUIOP[]
ASDFGHJKL;'\
ZXCVBNM,./ hallo ik ben ryan
(even testen he ;) )

ik heb net sins kort een nieuwe toetsenbord van savio en is een
wat onbekendere merk maar werkt tot nu toe uitstekend en ben er
heel blij mee
de toetsenbord heeft een grotere enter zo als het zou moeten wezen,
en dat is wel fijn maar eventjes wennen voor mij.
voor de rest ben ik het nu even aan het uit testen of alles goed werkt met typen.
dus ja hoe gaat men dag, lang aan het wachten geweest op deze toetsenbord omdat de
toetsenbord tussen 09:30 en 12:30 komen maar helaas kwam die pas rond half 4 (15:30)
dus dat was wel wat minder maar ej ik heb hem uiteindelijk na 10 dagen,
had hem maandag (23e) besteld en stond op de site dat het tussen 1 en 3 wekrdagen geleverd kon worden
maar helaas is dat niet na gekomen, vervolgens stond en al snel op de website dat de
levertijd 5 dagen zou wezen wat ook niet na geleverd kon worden dus had ik vervolgens de eerst
komende maandag (30e) gebeld waarop hun zijden me snel een mail te stuuren en ik ook snel had gekregen
met daar in dat ik het donderdag zou hebben, nou ik had hem dit maal wel 1 dag eerder wat
dan wel fijn is omdat het dan eerder is dan wat de 2e verwachting zou wezen,
al met al een goed en fijn product. dan mag er wel wat meer info wezen op de website over hoe en wat
met het leveren van het product omdat het wel lulig is dat je in afwachting zit af te wachten op een
product waarvoor je al geld aan de kant heb moeten leggen (wat dus ook al tijd kost) en dan vervolgens
de leverdagen ook verkeerd zijn aangegeven, dan kan er beter een latere schatting gemaakt worden en vervolgens
aanpassen dat het eerder kan geleverd worden dan geplant omdat het dan ook in julie vooraad terecht is gekomen dan
veel later dan aangegeven is.

voor de rest wel een snelle en goeie surfes (in mijn geval) na dat
ik gebeld had en via daar uiteindelijk wat meer accurate info het verkregen
voor de meeste mense die hier bestellen zou ik al van te voren van uit gaat
dat het product ruim later kan wezen dan wat aangegeven zo dat jullie niet ter teleurstelling zullen staan

mvg ryan

Beste rvisscher,

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat het toetsenbord naar wens is. Onze excuses voor de latere levering.

Wij wensen u veel plezier met uw bestelde product, mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dat graag.

Fijne dag

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops