AlgemeenSlechste Nederlandse webshop waar ik ooit iets mee te maken heb gehad.
Ze liegen op hun verkoop pagina over de producten die ze hebben. Dan wanneer je dit product besteld versturen ze een telefoonhoesje ipv de electronica die ze zogenaamd verkopen.
Dan wanneer je klaagt krijg je geen reactie. Dan wanneer je op Tweakers klaagt, krijg je wel reactie! Maar, alleen een RMA mailtje. Waar ik nog zelf voor moet betalen ook!
Deze webshop kiest er dus voor om (veel te langzaam) het verkeerde product op te sturen, reageert helemaal niet op support kanalen buiten de sociale media, en weigert dan de terugstuur kosten te betalen.
Uiteindelijk gebeld en via de telefoon toch akkoord dat de retour door het bedrijf betaald zal worden. Maar moest er wel wat voor doen.
Verzende duurde weken, en ze hebben het verkeerde product opgestuurd. Ze weigeren te betalen voor retoursverzendingen.
KlantenserviceZe reageren simpelweg niet op email. Na het plaatsen van een eerder Tweakers review een kant en klare email ontvangen waar ook nooit meer op gereageerd is.
Beste koloko,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Onze excuses dat u het verkeerde product ontvangen heeft
Mogen wij u vragen een email te sturen naar webcare@maxict.nl, dan kijken we graag met u mee of het retourproces volledig is afgerond.
Nogmaals onze excuses
Karen - Max ICT Webcare