AlgemeenDe prijs bij Max zat goed voor enkele hardeschijven dus heb ik hier een bestelling geplaatst.4 Harde schijven + synology nas. het heeft 2 maanden geduurd alvorens de NAS geleverd werd.
VerzendingBij de levering werden de nas en ook 3 hardeschijven meegeleverd.
de schijven zaten los in de doos waar de nas in verpakt zat. toen ik de 3 schijven in de nas plaatste waren er blijkbaar 2 defect, kan gebeuren.
Ik heb een rma vraag ingediend die nu nog altijd lopend is.
De originele bestelling dateert van Augustus. Na 2 maand blijft men amper antwoorden op mails, geen positieve reactie dat ik de schijven mag terugsturen.
De storage is nu volgelopen en backups falen. We zijn 4 maand verder, na contact met de accountmanager toch nog een bestelling voor andere artikelen gemaakt maar de RMA blijft aanslepen.
hier bestel ik nooit meer. ik heb extra schijven besteld bij een andere webshop waar ik meer vertrouwen in heb. Spijtig dat ik tijd moet maken om deze review te schrijven. De bestelling dateert van 10/08/2020, nu op 2/12/2020 slechts 2 schijven van de 4 die werken...
Beste Nicolaslecluyse,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat wij u niet naar wens hebben geholpen en dat 2 van de 3 hardeschijven defect bij u geleverd zijn. Onze excuses voor het ongemak.
Mijn collega's van de RMA afdeling pakken deze case verder met u op.
Nogmaals onze excuses
Karen - Max ICT Webcare