AlgemeenHet wachten op de black friday week werd beloond. Hierdoor wat langer onderzoek gedaan en uiteindelijk voor een hogere serie gekozen maar wel een 2019 model, 50PUS8804/12.
De 7300 serie viel eerder af ivm Saphi en geen Android. De 7800 serie is een 2020 model met ongeveer gelijke prijs maar het design deed me goedkoop aan (dikke zilveren rand). Bonus bij de 8804 is de ingebouwde B en W soundbar!
Verzending; sneller in huis dan vooraf werd opgegeven, dat was dus een leuke verrassing.
Verstuurd zonder 'om-doos' maar dat is volgens mij gebruikelijk. Op buitenzijde nog even duidelijk aangegeven wat de regels zijn omtrent uitpakken en eventueel retouren mocht er schade zijn of iets niet bevallen. Heel fijn omdat je daardoor niet zonder er erg in te hebben je recht op retouren verliest.
KlantenserviceKamera Express heeft geen chatfunctie maar doordat ze zo snel reageren op een email is dat absoluut geen gemis. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden zijn ze erg goed op de hoogte van tv's en de verschillen tussen de modellen.