AlgemeenAl enige tijd aan het zoeken naar een nieuwe TV. Mijn oude Philips had Ambilight en ik ben daar zo aan gewend dat de nieuwe ook een Philips zou worden met Ambilight.
Keuze gevallen op de 55OLED935 met 4 zijdig Ambilight. Ik wist dat er al een cashback actie liep voor dit model met de keuze tussen cash of een Bowers&Wilkins Subwoofer.
Ik had al met enige regelmaat op de website van Kamera Express gekeken en afgelopen week was er zelfs een Black-Friday actie met flinke korting. Niet lang getwijfeld en de TV via de website besteld. Dit ging snel en zonder enige problemen. Bevestigingsmail volgde kort daarop echter de TV bleek niet meer op voorraad en ze zouden me informeren wanneer hij er weer was en dat gebeurde ook netjes. Over 2 a 3 dagen zou hij er weer zijn. Dag erna kreeg ik echter al een telefoontje van de bezorgdienst met de vraag wanneer
ze hem konden brengen en daags erna stond de TV al in mijn woonkamer.
Top website, scherpe prijzen, fijn en snel contact met Customer Service.
Dag van te voren gebeld door Thijse Koerierdienst wanneer ze konden leveren. Ter bevestiging ook nog een mail en SMS ontvangen met datuk en tijd window.
Op afgesproken tijd stonden 2 vriendelijk bezorgers aan mijn deur met de TV.
Contact gehad met Customer Service betreffende de levertijd omdat de TV niet op voorraad bleek te zijn. Binnen een paar uur netjes antwoord gehad op mijn vraag.