AlgemeenRecentelijke Black Friday bestelling was binnen één dag geleverd. Alhoewel ik winkel meer dan twee decennia ken, in mijn optiek beste shopping-ervaring heb ik altijd bij Informatique. In telefooncontact, verkopster, mw. Julie Brouwers deed haar uiterste om me informatie te verstrekken over BIOS versie op een ASRock moederbord. Aangezien dat deze informatie ontbrak schreef ze in haar mail het volgende:
“Zoals telefonisch besproken zou ik de doos gaan bekijken voor de BIOS versie. Tot mijn spijt kon ik deze niet op de doos vinden. Wat blijkt nou, vrijwel alle merken tonen dit op de doos, behalve precies AsRock.
Enorm balen, maar het is voor nu dus onbekend welke versie er geleverd wordt.
De processor die ondersteund wordt door alle BIOS versie kan je hieronder vinden. Dit is tevens de goedkoopste. https://www.informatique....920-3-5ghz-2mb-s1200.html”
Als koper, kun je echter geen beter advies krijgen. Omdat ik haar vertelde over mijn ervaring met BIOS updaten, dat wetende, deed ze uiterste best zodat ik zelf BIOS met een goedkoopste cpu kan updaten om vervolgens dezelfde terug te sturen. Haar mail ging over een Intel Celeron cpu met ingebouwde grafische kaart en dat is het juist wat het telt. Meedenken met de klant, want videokaart wordt niet ingebouwd wegens wereldwijd leveringsprobleem en daardoor wordt voorlopig alleen on-board hdmi aansluiting gebruikt. Reactie was adequaat en snel. Dat is top! Reden des te meer om altijd bij Informatique terug te komen. Zeer tevreden klant.
Volgens schema, desondanks drukte op Black Friday en pandemie, het product werd binnen één dag geleverd.
KlantenserviceTot dusver alleen maar positieve ervaring!