Max ICT B.V.

Waardeloze club verkopen producten als nieuwe terwijl het gebruikte onderdelen zijn. Via bol een harddisk via hun besteld werd verkocht als nieuwe harddisk kwa prijs vergelijkbaar als de concurrent dus niet dat het een stuk goedkoper was of zo. Blijkt een gebruikte harddisk te zijn van 2017 dat was al 1 ding waar ik niet blij was. Maar ergste van alles dat de user data van de vorige gebruiker erop zat incl bracket vast geschroeft met torx die er niet standaard opzitten. Disk had meerdere partititie's en persoonlijke files. Dit is een No Go als je een proffesioneel bedrijf bent. als ik de reviews zo lees van meerder mensen zou ik bij deze club nooit wat bestellen. Eigelijk zou ik voor die gene waarvan de harddisk een schade vergoeding moeten laten betalen zijn data zo maar beschikbaar voor een wild vreemde.

Case is nog niet opgelost wacht nog steeds dat jullie de retour verwerken zodat ik me geld terug kan krijgen.

Verzending was verder prima en optijd zoals afgesproken maar dat was ook enige wat ok was.

Klanten service reageert slecht en die reactie die je dan krijgt zo kwam die rechtstreeks van wd af. Dat is bullshit heb zelf in it winkel gewerkt WD levert niet names jou rechstreeks aan eind gebruikers

Beste koenwildervanck,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet het juiste product heeft ontvangen. Dit had niet mogen gebeuren. Onze welgemeende excuses.

Mijn collega heeft inmiddels contact met u gehad en deze case verder met u opgelost.

Nogmaals onze excuses

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops