AlgemeenOndanks de slechte recenties en een negatieve ervaring uit het verleden heb ik ze toch weer een kans gegeven, anders bleef ik bij Amazon uitkomen. Op 27 november een Samsung 983 SSD besteld. De factuur kwam dezelfde dag. Het product was al een aantal dagen voor het genoemde bedrag beschikbaar, en leverbaar in 1 tot 3 werkdagen. Vandaag, 1 december, gebeld omdat ik het product niet in mijn orderlijst terug vond en benieuwd was wanneer het geleverd zou worden. Blijken ze het niet meer voor dat bedrag te kunnen/willen leveren. Voordat ik belde heb ik het op de website opgezocht en waren er nog zo'n 171 beschikbaar, tijdens mijn belletje verdween het product na een refresh van de website (tijdelijk niet meer leverbaar). Bizar. Nooit meer.
KlantenserviceEr werd niets opgelost. Blijkbaar kunnen ze het maken om na verkoop te besluiten gewoon niet te leveren.
Goedemiddag Rhae,
Vervelend om te lezen dat u geen positieve shopervaring bij ons hebt gehad. Onze excuses hiervoor. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.
Graag kijken wij de case voor u na. Mogen wij u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review?
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare