Megekko

Op aanraden van goede vrienden overwogen om het groter deel van mijn nieuwe desktop onderdelen bij Megekko te bestellen. Ze zijn misschien niet altijd de allergoedkoopste maar ik merk nu al waarom ze zo zeer over Megekko zijn te spreken.

De zoekmogelijkheden binnen de webshop mogen naar mijn mening echter wel iets beter. Ik ben van mening dat je van een dergelijke technische webshop, best mag verwachten dat je wat gedetailleerder kunt zoeken. Op het moment vind ik de zoekmogelijkheden van tweakers.net dusdanig prettiger dat ik nog steeds terug naar tweakers.net neig te gaan om een product te zoeken, alvorens deze te bestellen op de webshop. Daarmee bestaat er natuurlijk wel een geringe kans dat ik het product elders bestel, mocht het prijsverschil dusdanig groot zijn.

De service is meer dan prima! Het bestellen ging eenvoudig en de levering was zonder enige vertraging en dat zelfs in deze drukke tijden, waarbij ik van de meeste webshops excuses ontvang dat de levering vertraging oploopt.

Scorekaart voor Megekko