Azerty

Goede levering van de producten. Ik kreeg alles netjes verpakt en goed beschermd in de doos. Ondanks black friday snelle levering, de volgende dag alles kunnen ontvangen.

De website werkt ook snel en kon alles gemakkelijk vinden via de search functie. Het afreken proces was gemakkelijk en duidelijk.

De producten waren diegene die ik besteld had. Alles was in top conditie. Echter was het mij onduidelijk dat de processor die ik besteld had een teruggestuurd product was. Dit was aan de A-label kwaliteitsgarantie te zien blijkbaar. Na bellen is alles duidelijk geworden en hebben ze mijn klacht, dat de koelpasta niet er bij zat, simpel opgelost door nieuwe koelpasta voor de processor op te sturen!

Na bellen over mijn vraag dat de processor verpakking zegel al verbroken was, hebben zij mij uitgelegd dat ik een terug gestuurd product had besteld. Dit had ik kunnen zien aan de A-label die aan het product hing. Zij garandeerden mij dat deze processor wel getest is en dat ik ook de 2 jaar garantie periode nog heb. Op de klacht dat ik geen koelpasta heb voor de processor hebben zij netjes gereageerd door mij nieuwe koelpasta toe te sturen.

Scorekaart voor Azerty