AlgemeenVaker hier besteld en tot heden geen probleem ervaren tot helaas mijn laatste order. Een 10900K besteld, er stond genoeg in voorraad, zelfs vandaag nog maar echter is er geen voorraad. Jammer. Nu mijn aanvraag voor 10900K geannuleerd en zit nog steeds (3 uur later) te wachten op de akkoord bevestiging.
Verzending3 van de 4 producten wel binnen gekregen maar het belangrijkste niet. Ik moet na één week wachten zelf contact opnemen om te horen dat er geen product op voorraad is en voorlopig niet komt. Terwijl op de site staat binnen 3 dagen geleverd.
Klantenservice23-11 besteld, 27-11 contact opgenomen met een medewerker die aangeeft dat maandag 30-11 het product binnenkomt. 30-11 contact opgenomen en krijg dan te horen dat het product niet op voorraad is en ook voorlopig niet komt.......zegt genoeg.
Beste RBN026,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet geheel naar wens bent geholpen. Graag zouden wij u willen helpen.
Zou u zo vriendelijk willen zijn een mailtje te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin de vermelding van deze review en uw ordernummer. Wij pakken uw case erbij en kijken het graag voor u na.
Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dit uiteraard graag.
Sanne - MaxICT Webcare